Het timmerbedrijf

Timmerbedrijf Beek en Donk

Gerrit is een specialist in de vervaardiging van kozijnen, deuren en trappen. Het timmerbedrijf is gevestigd in Beek en Donk en het werkgebied is Noordoost-Brabant. Kwaliteit is van belang en details worden niet over het hoofd gezien. Dit ziet u terug in het proces van het meten op locatie tot de plaatsing van een schitterend kozijn.

Daarnaast behoort Gerrit tot de selecte groep timmerbedrijven die in het bezit zijn van een vijfassige frees. Deze biedt de mogelijkheid om speciale vormen te frezen met een maximale precisie, die met de hand niet te evenaren is. 

De passie die Gerrit in zich heeft komt helemaal tot zijn recht. Als gevolg hiervan is hij ook goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zijn jarenlange ervaring heeft geleid tot een vakkundige aanpak, waarmee onnodige teleurstellingen worden voorkomen. Hierin staat het maken van duidelijke afspraken centraal.

De historie van het bedrijf
Ruim 25 jaar geleden hakte Gerrit de knoop door. Na enkele jaren hard werken en veel sparen kon hij eindelijk zijn eigen timmerbedrijf te starten. Gerrit werd 1988 in zelfstandig ondernemer.  Hij wilde meer doen met zijn kennis en kunde en bouwde zijn eigen werkplaats op het nieuwe industrieterrein De Bemmer in Beek en Donk. In eerste instantie voerde hij veel bouwwerkzaamheden uit. De machinale werkzaamheden stegen snel en Gerrit kocht een nieuw bouwperceel, waarop hij een loods van maar liefst 800 vierkante meter bouwde. Dit was een verdubbeling van zijn vorige perceel.

Timmerbedrijf2Zijn eerste grote investering
Vele jaren succes werden in 2001 aanschouwelijk. Gerrit deed zijn eerste grote investering van een vijfassige Reichenbacher, een CNC (computergestuurde) freesmachine. Met deze vijfassige frees kunnen ook diagonale geautomatiseerde bewerkingen worden uitgevoerd. Deze frees kan bijna alle speciale vormen uitsnijden. Hij doet dit met een absolute precisie die met de hand niet te evenaren is.

Specialisme
In zijn vroege jaren richtte Gerrit zich voornamelijk op de vervaardiging van exclusieve producten. Gerrit vervaardigt voornamelijk hoogwaardige standaardproducten. Tijdens zijn carriere heeft hij tevens ervaring opgedaan met verschillende exclusieve kozijnen en trappen. Hierbij kunt u denken aan massieve (dus zeer zware) trappen en bijzonder hoge kozijnen.

Gerrit vertaalt uw ideeën naar het perfecte eindresultaat dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Met zijn passie kan het maximale uit uw ideeën naar boven worden gehaald.

Timmerbedrijf Beek en Donk